Select Page

Hovenier service op maat

Een tuinman gezocht die precies aan uw wensen voldoet? Ga dan op zoek naar een hovenier service op maat. Persoonlijke hovenier service is zowel mogelijk voor particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaan om kleine voor- en achtertuinen of om grote plantsoenen rondom bedrijven. Een professioneel hoveniersbedrijf kan u de hoveniers service bieden die u nodig heeft.

 

Particulier onderhoud

Een hovenier is een professionele en veelzijdige tuinman. Deze tuindeskundige kan u een complete hovenier service bieden. De werkzaamheden van een hovenier bestaan onder andere uit het aanleggen van groen, gazon en tuinbestrating. Daarnaast kan een hovenier u hulp bieden bij de onderhoud van uw tuin en u voorzien van deskundig advies over alle zaken die met uw tuin te maken hebben. Zelfs voor kleine tuinen en eenvoudige karweitjes waar u zelf geen tijd voor heeft kan een tuinman u hovenier service bieden.

 

Ook voor kleine tuinen waar weinig beplanting is, kan een goede hovenier service van waarde zijn. Professioneel onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er altijd mooi bij ligt en dat de bestrating en beplanting duurzaam is. Een hovenier service kan er bovendien ook voor zorgen dat uw huis aantrekkelijker is voor eventuele kopers als uw huis te koop staat.

 

Zakelijk onderhoud

Voor bedrijven is er hovenier service op maat mogelijk. Vooral bij bedrijven waar klanten worden ontvangen, kan een goed onderhouden tuin of plantsoen voor de deur een waardevolle aanvulling zijn. Uw bedrijf dient immers als visitekaartje voor uw firma.

Om gebruik te kunnen maken van een hovenier service hoeft u niet in het bezit te zijn van een grote bedrijfstuin of gazon. Een hovenier kan ook zorgen dat uw bloembakken voor de deur of op het balkon er te allen tijde goed verzorgd bij staan.

Tijd is kostbaar. Zeker voor succesvolle ondernemingen. Daarom is het voor bedrijven mogelijk om het hoveniersbedrijf met vaste regelmaat te laten komen. Van te voren bespreekt u uw wensen. U geeft bijvoorbeeld aan wat uw voorkeur is wat betreft bloemen en planten en om de hoeveel tijd u het hoveniersbedrijf verwacht. Een periodieke hovenier service zorgt ervoor dat u zelf helemaal geen omkijken meer heeft naar uw bedrijfsgroen.

 

Kosten hovenier service

De kosten van hovenier service verschilt per bedrijf. De prijs wordt onder andere gebaseerd op het uur tarief van de hovenier en de vierkante meters die onderhouden moeten worden. Gemiddeld genomen kunt u voor onderhoud van uw tuin ongeveer 20 tot 40 euro per uur rekenen. De prijzen van de hovenier service zijn exclusief materiaalkosten en voorrijkosten. Uiteraard is het uurtarief ook afhankelijk van hoe intensief de werkzaamheden zijn.

Voor een duidelijk beeld van het kostenplaatje kunt u een offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf in uw regio. Zo komt u snel te weten wat de hovenier service u gaat kosten. Bij de aanvraag van de offerte kunt u meteen al aangeven wat uw wensen zijn, wat betreft frequentie en werkzaamheden. Omdat u bij de aanvraag ook al aangeeft om wat voor huis of pand het gaat en hoeveel vierkante meters de tuin heeft, kunt u een heel gespecificeerd kostenplaatje tegemoet zien.