Select Page

Wat kost een hovenier gemiddeld?

U heeft behoefte aan hovenier service, maar u vraagt zich af; Wat kost een hovenier precies? Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. De prijzen van een hovenier hangen namelijk af van een aantal factoren. Wat kost een hovenier gemiddeld? Wij kunnen u wel een aantal gemiddelde prijslijsten geven, zodat u weet op welke kosten u ongeveer kunt rekenen.

 

Wat kost een hovenier u?

Wat kost een hovenier per uur? Qua uurloon vragen hoveniers ongeveer 25 tot 50 euro per uur. Deze prijzen kunnen per klus verschillen, omdat sommige hoveniersbedrijven de prijzen bepalen aan de hand van de werkzaamheden. Is de klus redelijk eenvoudig? Dan vraagt een hovenier minder dan voor een klus waarbij fysiek zware arbeid verricht moet worden.

Wat kost een hovenier per ontwerp? U kunt een hovenier vragen om een goed tuinontwerp voor u te maken. In een tuinontwerp wordt een schets gemaakt van hoe uw tuin er uit kan komen te zien. Per ontwerp betaald u gemiddeld 250,- tot 500,- euro. Ook deze prijzen variëren omdat niet ieder ontwerp even simpel is om te maken en omdat niet iedere tuin even groot is.

Wat kost een hovenier per vierkante meter?  De kosten voor tuinaanleg per m2 zijn onder andere afhankelijk van hoe zwaar de klus is en of u bijvoorbeeld zorgt voor extra mankracht zodat de tuinman niet zoveel werk alleen hoeft te doen. Een tuin aanleggen kost gemiddeld 50 tot 100 euro per m2.

 

 

Werkzaamheden van een hovenier

Welke werkzaamheden kunt u van een hovenier verwachten? De vraag wat kost een hovenier? Is gemakkelijker te beantwoorden als u weet welke werkzaamheden u van de tuinman verwacht. Wat kost een hovenier voor onderhoud? Voor simpele onderhoudswerkzaamheden kan een hovenier ongeveer 25 euro per uur rekenen. Voor hele intensieve klussen zal het uurtarief eerder rond de 50 euro liggen.

Als u vraagt wat kost een hovenier inclusief materiaal dan is dit alweer lastiger te bepalen. De gebruikte materialen voor tuinaanleg variëren enorm qua kosten. In dat geval is het verstandiger om een hoveniersbedrijf een persoonlijke offerte te laten opstellen. Hierin wordt uiterst nauwkeurig beschreven wat de materiaalkosten zijn. Om de vraag duidelijk te laten beantwoorden kunt u dus het beste aan een professioneel hoveniersbedrijf vragen; wat kost een hovenier mij?

 

 

Offerte aanvragen

 

Een hovenier offerte geeft u direct een duidelijk antwoord op de vraag; wat kost een hovenier precies? Een hovenier offerte is een gespecificeerde prijslijst met daarop alle tarieven van een hovenier. Een offerte wordt op aanvraag gemaakt en is dus altijd een persoonlijke prijslijst. Het geeft u duidelijk inzicht en beantwoord de volgende vragen; Wat kost een hovenier per uur? Wat kost een hovenier om een ontwerp te maken? Wat kost een hovenier voor onderhoudswerkzaamheden? En wat kost een hovenier inclusief materiaal?

Als u dus meteen wilt weten op welke kosten u kunt rekenen, dan adviseren wij u om een offerte aan te vragen bij een professioneel hoveniersbedrijf. Na aanvraag van de offerte kunt u al binnen enkele werkdagen een offerte op maat per mail verwachten.