Select Page

Een offerte voor tuinaanleg?

Hoe gaat een offerte voor tuinaanleg in z’n werk? Zijn hier kosten aan verbonden en wat kunt u eigenlijk met een offerte voor tuinaanleg? Een tuinaanleg offerte aanvragen is heel eenvoudig en kost u niets. Een offerte bevat waardevolle informatie over de diensten die een hovenier aan u kan leveren en voor welke prijs. Door offertes onderling te vergelijken kunt u bovendien flink geld besparen op uw tuinaanleg.

 

Informatie in offerte

Een offerte voor tuinaanleg is eigenlijk een gedetailleerd kostenplaatje van uw geplande tuinaanleg. De kosten voor de tuinaanleg staan hierin gespecificeerd. De informatie die u kunt terugvinden in de offerte voor uw tuinaanleg zijn onder andere;

  • Kosten van het tuinontwerp
  • Uurloon van de hovenier
  • Materiaalkosten
  • De geplande werkzaamheden
  • Garantietermijn van het geleverde werk
  • Garantietermijn van de geleverde materialen
  • Geldigheidsduur van de offerte
  • Algemene voorwaarden van het hoveniersbedrijf

 

Wilt u zeker weten dat u met een professioneel hoveniersbedrijf te maken heeft? Ga dan na of er op uw offerte voor tuinaanleg ook een Kamer van Koophandel nummer vermeld staat. Dan weet u zeker dat het bedrijf geregistreerd staat. Wat u ook mag verwachten op een offerte voor tuinaanleg is een handtekening van uw hovenier. Hiermee geeft de hovenier aan dat hij garant staat voor de geleverde prijsopgaaf.

 

Voordelen van offerte

Het laten opstellen van een offerte voor tuinaanleg heeft een aantal aantrekkelijke voordelen. Met een offerte weet u onmiddellijk of uw geplande tuinaanleg al in uw budget past of dat u nog even moet sparen voor uw droomtuin.

 

Een tuinaanleg kan behoorlijk prijzig zijn. Een offerte voor tuinaanleg verschaft in ieder geval meer duidelijkheid over hoe deze kosten tot stand zijn gekomen. Wellicht ziet u in de offerte voor tuinaanleg nog een mogelijkheid om te besparen, door bijvoorbeeld voor goedkopere beplanting te kiezen of door de arbeidsuren te verminderen door zelf wat klusjes uit te voeren.

 

Tot slot is een offerte voor tuinaanleg aanvragen geheel vrijblijvend. Dat betekent dat u niet direct aan een bedrijf vast zit. Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven heeft u de mogelijkheid om de offertes te vergelijken. U ziet meteen bij welk bedrijf u het voordeligst uit bent. Bovendien heeft ieder bedrijf zijn services gespecificeerd in de offerte voor tuinaanleg. U ziet dus direct in de offerte voor uw tuinaanleg wat u voor deze totaalprijs kunt verwachten.

 

Offerte voor tuinaanleg aanvragen

Een offerte voor tuinaanleg aanvragen is heel eenvoudig. Online kunt u direct een offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf bij u in de buurt. Daarnaast zijn er voldoende vergelijkingssites op internet te vinden waarbij u direct meerdere offertes kunt aanvragen. Wanneer u een offerte voor tuinaanleg aanvraagt hoeft u alleen door te geven wat de maten zijn van uw tuin, de eigenschappen van uw tuin en woonhuis en welke wensen u heeft wat betreft uw nieuw aan te leggen tuin. Omdat u in de aanvraag ook uw postcode aangeeft, krijgt u enkel offertes toegestuurd van bedrijven die bij u in de regio actief zijn. Dit voorkomt hoge kilometervergoedingen.